“Ontdek de geheimen van coaching en ontdek hoe ook jij 

zonder extra inspanning

zeer effectieve gesprekken kunt voeren.”

Resultaatgericht Coach

Tientallen jaren heb ik in diverse rollen, onder andere als ondernemer, leiding gegeven.

En in die verschillende rollen heb ik regelmatig gebruik gemaakt van externe coaches. Het viel me op dat er onder die coaches nogal kwaliteitsverschil was. Ik raakte nieuwsgierig en wilde weten wat de ene coach meer succesvol maakte dan de andere.

Waarom boekte de ene coach na één of slechts enkele gesprekken resultaat en had de andere coach daar 10 tot 15 gesprekken voor nodig? En kun je die succesvolle coachaanpak, die gesprekstechniek, als leidinggevende dan misschien zelf ook toepassen, zonder dat er een externe coach voor nodig is?

Als ondernemer wilde ik het ‘naadje van de kous’ weten, daarom ben ik me in het coachen gaan verdiepen. Dit heeft geresulteerd in het afstruinen van internet, veel blogs lezen, een plank vol boeken, enkele leesbrilletjes ☺. En ook in certificaten van masterclasses, trainingen en cursussen. En… gaandeweg werd ik zelf actief als coach.

Mijn opgedane kennis en ervaring heb ik nu gebundeld in dit e-book. 

Ontdek nu hoe ook jij deze effectieve coachtechniek kunt toepassen.

Ga hier direct door naar de volgende pagina >>>

Ook jij kunt met deze aanpak morgen als coach aan de slag, of met nog meer succes leidinggeven en betere gesprekken voeren met meer resultaat.

Jouw voordeel:

CoachTIPontdek nu hoe ook jij betere gesprekken kunt voeren,

CoachTIP je hoeft géén langdurige afspraken met een trainingsinstituut te maken,

CoachTIP je hoeft géén masterclasses van 1000den euro’s te volgen,

CoachTIPje wordt niet belast met overbodige informatie, alleen de meest essentiële coachtips zijn voor jou geselecteerd,

CoachTIPontdek in een paar minuten hoe onze hersenen werken,

CoachTIPmaak kennis met de vier te onderscheiden hoofdstromen van coachen en ontdek hoe de meest effectieve methode daarin past,

CoachTIPje ontvangt 14 stuks aan praktisch coachgereedschap,

CoachTIPontvang nu het e-book “Jij bent de coach!” en je kunt er morgen direct mee aan de slag!

Ja, ik wil vandaag nog ontdekken hoe ik waardevolle gesprekken kan voeren! >>>>>

Veel succes!

NB: Niet goed, geld terug garantie!

Wanneer je, onverhoopt, niet tevreden bent over de kwaliteit van het E-book stuur dan een mailtje naar: tipdecoach@gmail.com. Vertel ons wanneer je het product hebt aangeschaft en waarom je niet tevreden bent. En wij betalen je het aankoopbedrag terug, gegarandeerd!